Hus & Hjem

LED Pærer – Strømbesparende belysning

Når du gerne vil spare på strømmen og stadigvæk have en effektiv belysning, er der mulighed for at bruge LED pærer, der ofte giver en blid form for belysning og derfor kan bruges mange steder i huset. Vil du gerne vide mere om de muligheder du har med pærer som disse, skal du læse med her, hvor der kommer 4 gode tips vedrørende LED belysning.

tips photo

De gode tips

Bruger du almindelige lyspærer i dag, vil du hurtigt kunne mærke en besparelse, og derfor vil det også være fordelagtigt at bruge en LED pære, hvor du har mulighed for det – og her kommer de 4 tips til hvor det kan være godt at bruge denne form for pærer.

  • LED pærer er rigtig gode til at gengive farven og det kan bruges flere steder i huset, blandt andet er det velegnet med pærer som disse i køkkenet, hvor du vil opleve et flot lys, når du står og laver mad. Har du ikke allerede prøvet det, er det bare om at komme i gang med at bruge denne form for pærer, du kommer ikke til at fortryde det.
  • LED pærer tænder også med det samme, hvor det for energisparepærer kan tage et par minutter før de er helt tændt – det giver igen et godt lys, der kan bruges i stort set alle rum i huset, og med den kvalitet af farvengengivelse, der er fra en LED pære, så vil den være god at bruge på blandt andet badeværelset.
  • En grund til, der også kan være meget tungtvejende, er den lange levetid LED pærer har. En almindelig glødepære har normalt en levetid på ca. 1 år, hvor du med denne form for pærer, har en levetid på helt op til 50 år, derfor vil der i det lange løb være rigtig mange penge at spare, når du vælger at bruge en LED Pære.
  • Små klare lysdioder, er hvad du får, når du vælger at bruge LED pærer, og det betyder at lyset er meget fokuseret, og spredningen derfor ikke er så stor. Det kan i nogle tilfælde være et minus, og så igen i andre være et stort plus. Find ud af hvad du skal bruge dine nye pærer til – og du vil i langt de fleste tilfælde ende med at vælge LED pærer.
  • lights photo

Kom i gang allerede i dag

Det bliver lettere og lettere at få fat på LED pærer, så kom i gang allerede i dag, og få bestilt din nye pærer på nettet – det er let, ligetil og til skarpe priser – så hvorfor vente – det er jo bare en dårlig undskyldning for at bruge mere strøm.